Uitreiking prijzen kleurwedstrijd Home-Start

Lansingerland - Tijdens de voorleesdagen in januari konden alle kinderen uit Lansingerland deelnemen aan een kleurwedstrijd van Home-Start. De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben hun prijs ontvangen.

Bij de bibliotheken kon een kleurplaat opgehaald en ingeleverd worden en in februari werden, door de coördinatoren van Home-Start, uit zo’n twintig inzendingen twee winnaars gekozen. Kantoorboekhandel van Atten heeft boeken beschikbaar gesteld voor de winnaars. Zo kreeg de zevenjarige Saar het boek ‘de Gorgels’ en ontving Jiska (5) het prentenboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Beide prijswinnaars waren blij met hun boeken. Ze hadden deze ook meer dan verdiend met hun mooie, gedetailleerde kleurplaten!
Home-Start is één van de activiteiten van Humanitas Lansingerland. Humanitas ondersteunt met vrijwilligers de inwoners van Lansingerland op diverse gebieden, zoals opvoeding, opgroeien, nieuwkomers, administratie en eenzaamheid. Home-Start zet vrijwilligers in bij ouders die iemand zoeken om mee te praten over het ouderschap of opvoeding, zich voor te bereiden op de komst van een baby of tijdelijk praktisch te ondersteunen bij de opvoeding/aandacht voor de kinderen.
Vragen over vrijwilliger worden of over (ondersteuning bij) het ouderschap? Stuur een appje of bel met coördinator Ellis Neeleman: 06-24361018 / Henriëtte Staarthof 06-10026711 of mail aan: home-start.lansingerland@humanitas.nl .