Bleiswijk - De Bibliotheek Oostland is op zoek naar vrijwilligers voor speelotheek De Vlieger in de vestiging Bleiswijk ’t Web. Werk je graag met mensen en vind je het leuk om met speelgoed bezig te zijn? Door vrijwilliger te worden bij de speelotheek draag je echt iets bij aan het plezier van kinderen en ouders.
Het team van de speelotheek bestaat uit een klein groepje enthousiaste vrijwilligers. Elke zaterdagochtend zijn ze aanwezig in de bibliotheek om de ingeleverde bakken te controleren, eventueel het speelgoed schoon te maken en licht administratief werk te doen. Op dat moment kun je als bezoeker ook vragen stellen natuurlijk. Als je liever op een andere dag in de week komt helpen, dan is daar ruimte voor binnen de openingstijden van de bibliotheek.
Vrijwilligers besteden twee uur in de maand aan het helpen in de speelotheek.
Aanmelden / informatie: stuur een mail naar devlieger@bibliotheekoostland.nl of bel 010 - 529 93 80. Kijk voor meer informatie over de speelotheek en de vacature op de website https://www.bibliotheekoostland.nl/de-bibliotheek/vacatures/vacature-vrijwilliger-speelotheek.html