Gemeentepolis

Lansingerland - De gemeente Lansingerland biedt in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar de Gemeentepolis aan. Een collectieve zorgverzekering voor inwoners van Lansingerland waarbij de gemeente meebetaalt aan de premie.
De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en één van de twee aanvullende pakketten: Lansingerland Standaard en Lansingerland Top. Op www.gezondverzekerd.nl staat een overzicht van de twee pakketten met bijbehorende vergoedingen. Hier kunt u de Keuzehulp invullen om erachter te komen welk aanvullende pakket het beste bij u past. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen risico in termijnen te betalen.
De Gemeentepolis kan tot en met 31 december 2022 via www.gezondverzekerd.nl worden aangevraagd. De gemeente bekijkt dan de aanvraag en beoordeelt of u met uw huidige inkomen in aanmerking komt. Lukt het digitaal invullen voor u niet, dan kunt u ook een papieren aanvraagformulier opvragen bij de gemeente. Het ingevulde formulier kunt u vervolgens terugsturen naar de gemeente of afgeven in het gemeentehuis. Om een aanvraagformulier te ontvangen, belt u naar de gemeente via 010 - 800 4000.
Informatie over de verzekering: klantenservice DSW Zorgverzekeraar, tel. 010 - 246 64 66. Heeft u vragen over de voorwaarden van de Gemeentepolis, neem dan contact op met de gemeente via 010 - 800 4000 of kijk op www.lansingerland.nl/zorgverzekering.
Voor hulp bij het aanvragen van de verzekering kunt u terecht op het spreekuur SamenDoen
- elke maandag van 13.00 - 14.30 uur in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk
- elke donderdag van 9.00 - 10.30 uur in de Stander, Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek
U moet hier wel vooraf een afspraak voor maken, tel. 010 - 522 55 45.