Najaarsconcert Hollands Christelijk Mannenkoor in De Bron

Berkel en Rodenrijs - Het Hollands Christelijk Mannenkoor is vrijdagavond 21 oktober te zien en te horen tijdens het grote Najaarsconcert, dat met medewerking van meerdere musici gehouden wordt in kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97 te Berkel en Rodenrijs, aanvang 20.00 uur.

Het HCM staat onder leiding van Arjan Breukhoven. Het belooft ook dit jaar een waar muziekfeest te worden. Aan het concert wordt meegewerkt door zangeres Elisa Mannah, Liselotte Rokyta op panfluit en Barbara Kurmann die betoverende muziek uit haar viool weet te halen. De begeleider op het orgel is Evert van de Veen en op de piano speelt toonkunstenaar Arjan Breukhoven. Het mannenkoor zal bekende en populaire nummers ten gehore brengen. Ook zijn er weer nieuwe nummers aan het repertoire toegevoegd.
De aanvang is 20.00 uur en de entree is € 15,00 (kinderen tot 12 jaar gratis). De deuren van Kerkgebouw De Bron gaan om 19.30 uur open.
Kaartverkoop bij Schoenmakerij Bik, Bergschenhoek, bij Boek- en tijdschriftenwinkel Janneke in Berkel en Rodenrijs en bij Primera Sandra te Bleiswijk. Ook aan de zaal zijn kaarten te verkrijgen.
Informatie: www.hcm.nu.