3B-Bus krijgt cheque van de Rabobank

Lansingerland - Ook dit jaar weer organiseerde de Rabobank de Rabo ClubSupport actie. Lokale clubs en verenigingen werden opgeroepen om in te schrijven voor deze jaarlijkse actie. De 3B-Bus schreef zich uiteraard ook weer in. Er werd campagne gevoerd om stemmen te werven en het resultaat is overweldigend.

Er werden heel veel stemmen uitgebracht op de 3B-Bus. En zoals de Rabobank aangeeft is iedere stem geld waard. En dit blijkt wel uit het bedrag dat de 3B-Bus mocht ontvangen, te weten € 3.253,35.
3B-Bus dankt eenieder die haar/zijn stem heeft uitgebracht op de 3B-Bus heel hartelijk. Mede door deze stem en daardoor financiële steun aan de 3B-Bus, is deze niet meer weg te denken is uit Lansingerland. En natuurlijk is 3B-Bus de Rabobank dankbaar voor deze geweldig mooie cheque.
Inwoners van Lansingerland die 55 jaar of ouder zijn, kunnen lid worden van de 3B-Bus door te bellen met 010-5111794 voor informatie en/of om zich aan te melden.
De 3B-Bus rijdt alle werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur in de gemeente Lansingerland om deelnemers thuis op te halen, naar een gewenste bestemming te brengen en op de gewenste tijd weer naar huis te brengen. Een jaarabonnement kost € 12,50, en een 10-rittenkaart € 13,50.