Lansingerland - Wanneer eenzaamheid een last wordt, wanneer je het gevoel hebt teveel alleen te zijn en er klaar voor bent hier verandering in te brengen dan is de cursus Creatief Leven iets voor jou. In deze cursus krijg je alle nodige kennis en vaardigheden overgedragen om die verandering mogelijk te maken.
De cursus wordt gegeven door Evelyne Broekhuis. Tijdens de cursus gaat ieder met zijn/haar uitdaging aan de slag door middel van opdrachten uit het werkboek. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in groepsverband. De cursisten leren hun eigen houding, veroorzaakt door langdurige eenzaamheid, om te buigen naar een houding van hoop, verwachting, zelfvertrouwen en kennis van de eigen behoeften en mogelijkheden. De cursus is voor iedereen die last heeft van eenzaamheid en dit echt wil aanpakken.
Start: Maandag 31 oktober. Vervolgdata: 14 november, 12 december, 9, 23 januari, 6, 20 februari en 6 maart. Tijd: 16.00 - 18.00 uur. Locatie: De Stander, Wilhelminastraat 1d, Bergschenhoek.
Voor de kosten van het werkboek en de materialen wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 40,-. Als dit bedrag een bezwaar is graag contact opnemen de cursusleider.
Voor meer informatie bel 088 900 4000. Je kunt je ook direct aanmelden via de website: https://www.kwadraad.nl/kalender/creatief-leven-31-oktober-2022-lansingerland/