Komend weekend Kunsttoer

Lansingerland - Aanstaand weekend vindt de 27e editie van de Kunsttoer plaats. In totaal zullen 29 beeldend kunstenaars hun werk presenteren tijdens een gezamenlijke expositie in het gemeentehuis. Deze expositie zal worden geopend op vrijdag 30 september om 20.00 uur in het gemeentehuis (inloop vanaf 19.30 uur).

Na de officiële opening zijn de bezoekers in de gelegenheid om nader kennis te maken met de kunstenaars onder het genot van een hapje en drankje. Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober kunnen belangstellenden tussen 11.00 en 18.00 uur een kijkje nemen bij de kunstenaars in hun atelier of huis of op een van de gezamenlijke locaties. Informatie hierover is te vinden in het speciaal daarvoor uitgebrachte boekje dat verkrijgbaar is in het gemeentehuis en op diverse locaties, waaronder de plaatselijke boekwinkels. Ook kan het boekje op de website worden geraadpleegd, www.kunsttoer.n,l en waar ook een QR code is te vinden voor een plattegrond met de adressen van de deelnemende kunstenaars.
Nieuw deze kunsttoer is de locatie De Cultuurfabriek aan de Groeneweg in Bergschenhoek waar een aantal kunstenaars hun werk gezamenlijk presenteren.
Het gemeentehuis is komend weekend open van 11.00 tot en met 18.00 uur. De overzichtsexpositie is ook nog te bekijken tot en met 26 oktober 2022 tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.
Tijdens de Kunsttoer kan in ieder atelier een formulier worden ingevuld om mee te dingen naar een prijs in de wedstrijd ‘Win een Kunstwerk’. De winnaar zal na afloop van de Kunsttoer bekend worden gemaakt.
De actuele berichten rondom de Kunsttoer zijn te volgen via Facebook en Instagram en via de website van de Kunsttoer, www.kunsttoer.nl .