Cultuurproeverij met vier Lansinger Songwriters

Bergschenhoek - Samen met de Cultuurfabriek, RTV Lansingerland en de gemeente Lansingerland organiseert gemeentedichter Woes Ploum op zaterdag 24 september de eerste editie van een mogelijk jaarlijk terugkerend evenement: Lansinger Songwriters.

De derde Cultuurproeverij in de Cultuurfabriek, Groeneweg 49 te Bergschenhoek alweer, waar vier Lansinger Songwriters aan het publiek worden gepresenteerd. Zij zullen elk een aantal nummers ten gehore brengen, zodat er een mooie avond met verrassend lokaal talent ontstaat. De Lansinger Songwriters van deze editie zijn Yumi Mary, Yvet van de Tuin en Leanne Serena.
De avond wordt geregistreerd door RTV Lansingerland. Voorafgaand aan de performances worden de artiesten geïnterviewd over hun leven als singer-songwriter en over hun muziek. Het podium van de Cultuurfabriek wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een bloemenoase voor de ultieme muzikale poëzie-ervaring. De presentatie en de interviews zullen worden gedaan door Rutger Hillenaar van RTV Lansingerland.
Het idee Lansinger Songwriters komt uit de koker van gemeentedichter Woes Ploum die deze avond zelf ook zal optreden met zijn liedjes.
Zaal open 19.15 uur, het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Daarna volgt een gezellige afterparty (tot uiterlijk 00.30 uur). Kaarten à € 5,- (inclusief koffie/thee) zijn te reserveren via www.cultuurproeverij.nl .