Juiste datum 23 september

Dansvoorstelling 'Museum van de verloren herinneringen'

Lansingerland - Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de ziekte dementie. In Lansingerland worden verschillende activiteiten georganiseerd met op vrijdag 23 september (en niet op 20 september zoals eerder werd vermeld) de afsluitende dansvoorstelling 'Museum van de verloren herinneringen'.

Vorige week schreven wij al in De Heraut dat de Dementieketen Lansingerland en Lansingerland Beweegt de handen ineen hebben geslagen om gedurende de week van 19 t/m 23 september diverse beweeg- en culturele activiteiten te organiseren.
Maandag en dinsdag vonden er al activiteiten plaats. De rest van het programma ziet er als volgt uit:
-woensdag 21 september: Historische wandeling door Bergschenhoek, 13.30-14.30 uur, verzamelen bij de kastanjeboom bij Bakkerij Ammerlaan, Rondom 1;
-donderdag 22 september: Hersengymnastiek, Hergerborch, Raadhuislaan 7, Berkel en Rodenrijs;
-vrijdag 23 september: dansvoorstelling' Museum van de verloren herinneringen' en informatiemarkt, Cultuurfabriek, Groeneweg 49, Bergschenhoek (achter sporthal de Ackers). Alle inwoners van Lansingerland zijn van harte uitgenodigd om de dansvoorstelling te bezoeken. Rondom de voorstelling kan de informatiemarkt worden bezocht. Daar is informatie verkrijgbaar over dementie en de mogelijkheden voor zorg en begeleiding van mensen met dementie in Lansingerland. Aanvang informatiemarkt: 19.15 uur, start voorstelling: 20.00 uur. De toegang is gratis.

De programmaonderdelen waarin plezier, bewegen, zingen en ontmoeten centraal staan, zijn gratis te bezoeken. Aanmelden via dementieketenlansingerland@gmail.com wordt op prijs gesteld.