Aanmelden voor taartenwedstrijd Najaarsmarkt Bleiswijk

Bleiswijk - In 2017 werd de eerste taartenwedstrijd georganiseerd voor de jaarlijkse Najaarsmarkt. Ook die van 2019 had veel succes. Opnieuw kunt u zich aanmelden voor een taartenwedstrijd van de komende Najaarsmarkt op 17 september. De taarten zullen op die dag worden verkocht tegen aantrekkelijke prijzen.

Een kopje koffie drinken met een heerlijk stuk taart behoort uiteraard die dag ook tot de mogelijkheden. Vanwege corona kon deze taartenactie enkele jaren niet worden gehouden. Er blijkt nog steeds bij veel mensen behoefte te zijn aan het bakken van een mooie, maar vooral lekkere taart. Dat komt mede door het tv-programma van omroep MAX, waarin André van Duin zich uitleeft als presentator.
Deelnemen aan de taartenactie kan al vanaf 12 jaar. Er is een vrije keuze om te bakken, maar het gaat in feite om de lekkerste taart, met als hoofdprijs een prachtige laptoptas, de origineelste taart waarbij je een High Tea bij de Theeroos kunt winnen en om de gezondste taart, met als prijs een cadeaubon van LoMo Massage in Bleiswijk.
Aanmelden kan tot uiterlijk 13 september aanstaande via www.dorpskerkbleiswijk.nl/najaarsmarkt .