Sociëteit EchThuis

Bergschenhoek - EchThuis organiseert iedere donderdag een klaverjasmiddag met leuke prijzen. Er zijn zeven tafeltjes beschikbaar. Inloop vanaf 13.00 uur. Vol is vol. Sociëteit EchThuis is gehuisvest in Sportcentrum Berghonk, Burg. van Oostenweg 4.

Historische Vereniging zoekt verhalen en foto’s

Bergschenhoek - De Historische Vereniging ‘den Berchsen hoeck’ is op zoek naar verhalen en foto’s van de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. De vereniging roept alle Hoeksenaren op materiaal ter beschikking te willen stellen, zodat een aantrekkelijke tentoonstelling kan worden georganiseerd. Materiaal kan worden afgegeven iedere 1e woensdagmiddag van de maand tijdens het spreekuur van 14.00 tot 16.00 uur in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a of via de email van de archiefbeheerder Monique Baptist archiefbeheer@den-berchsen-hoeck.nl.

Uitgaansdag KBO Bergschenhoek

Bergschenhoek - De Katholieke Bond van Ouderen (KBO) afdeling Bergschenhoek gaat vrijdag 5 augustus naar de zilverstad Schoonhoven. Er is nog plaats in de bus. Verzamelen om 9.30 uur bij de r.k. Sint Willibrord, Smitshoek 120. Om 11.00 uur ontvangst in het Zilvermuseum met koffie/thee en gebak. Na de rondleiding wordt een lunch gebruikt in het restaurant van het museum. Er is tijd om in de omgeving te wandelen of rond te kijken in de museumwinkel. De bus vertrekt om 16.00 uur naar Bergschenhoek waar men om ongeveer 17.00 uur aankomen. De kosten bedragen € 50,- per persoon. Aanmelden kan bij Anne-Mieke, tel. 06 - 13376203.