Koffie/inloopochtend

Bleiswijk - Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in de Open Hof, Dorpsstraat 50, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom, ook in de zomervakantie.

Wandelen/fietsen met KBO

Bleiswijk – Elke dinsdagmiddag organiseert de KBO Bleiswijk een mooie en vooral sportieve wandel- en fietstocht met haar leden en andere belangstellenden, vertrek 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg. Planning: 26 juli wandelen, 2 augustus fietsen, 9 augustus wandelen en 16 augustus fietsen. Ook de soosbijeenkomsten (klaverjassen, Rummikub) op de woensdagmiddag in De Leeuwerik, aanvang 13.30 uur, gaan in de zomermaanden door op 20 juli, 29 juli ('s avonds BBQ in de pastorietuin) en soos op 3 augustus.

Bleiswijkse Jeu de Boulesclub

Bleiswijk - Sportief en gezellig een middag of avond buiten bezig zijn. Dat kan met een spelletje jeu de boules. De Bleiswijkse vereniging heeft tien goed onderhouden banen, gesitueerd tussen bomen en een terras. Parkeergelegenheid voor auto en fiets is geen probleem. Belangstellenden kunnen gratis binnen wandelen en meespelen. Voor de boules zorgt de vereniging. Openingstijden: maandag 19.00-22.30 uur, woensdag en zaterdag van 13.00-16.00 uur. Het adres is Götzenhainsingel 20 (naast de tennisvereniging).