Ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs - Elke 3e en 4e donderdagavond van de maand wordt er oud papier opgehaald in de wijken van Berkel en Rodenrijs. Raadpleeg uw AfvalWijzer voor de juiste ophaaldag voor uw wijk. Het oude papier dient uiterlijk 18.45 uur op de containerplaatsen te worden neergezet. De opbrengst gaat naar de Prins Johan Frisoschool en een aantal verenigingen die ook meedoen met het ophalen van het papier.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs - De KBO organiseert op vrijdag 22 juli weer een klaverjasmiddag in parochiehuis Willem Huygensz, aanvang 13.30 uur.

Bingo in Hergerborch

Berkel en Rodenrijs - Elke 4e vrijdag van de maand is er op de locatie van Welzijn Lansingerland, Hergerborch (Raadhuislaan 7) een gezellige bingomiddag met leuke prijzen. De eerstvolgende keer is op vrijdag 22 juli. De bingo is van 14.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Kosten € 4,-. Deze kunt u ter plekke contant en liefst gepast betalen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via: Wilma Ackermans 06-22475692.

Zondagmiddaguurtje De Naeld

Berkel en Rodenrijs - Voor ouderen organiseert activiteitenclub De Naeld het zondagmiddaguurtje op 24 juli van 14.30 tot 17.00 uur. Er zijn diverse spelletjes te doen, kaarten, sjoelen, Rummikub en de praattafel. Waar: de Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan 127.

Welkom Ласкаво просимо

Berkel en Rodenrijs - Elke dinsdag en woensdag is er open Buurthuis Oekraïne in Lansingerland. De deuren staan open om elkaar te ontmoeten, voor het hebben van een goed gesprek, samen te eten en te spelen en voor praktische hulp. Van 10.00 tot 16.00 uur in gebouw De Bron, Rodenrijseweg 97, Berkel en Rodenrijs. Er is koffie, thee en limonade en ook de lunch tussen de middag wordt verzorgd. De kinderen kunnen lekker spelen en vervoer kan geregeld worden. Informatie/vragen: mail naar buurthuis@gkvdebron.nl .

Open maaltijd in De Bron ook in de vakantie

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 29 juli is de volgende maandelijkse Open maaltijd. Er zijn gelukkig genoeg vrijwilligers om dit in de vakantie mogelijk te maken. Je bent van harte welkom voor een gezellige avond met een warme maaltijd, ook vegetarisch, en koffie of thee na. Mee-eten is gratis. Meld je aan door te bellen/appen met 06 - 23480731 of met een email aan openmaaltijd@gkvdebron.nl. De maaltijd begint om 18.00 uur in kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97.