Bleiswijkse Bridge Club viert 50-jarig bestaan

Bleiswijk - De Bleiswijkse Bridge Club (B.B.C.) werd op 28 april 1970 opgericht door een groepje enthousiaste bridgers. In de hoogtijdagen van de club, met toen ruim 100 leden, werd ook competitie gespeeld met andere clubs.
Zo werd ook ieder jaar een bridge-kroegentocht georganiseerd waarvoor men uit stad en land naar Bleiswijk toe kwam.

Tot 2019 was de vaste locatie het parochiehuis aan de Hoefweg. Inmiddels is dit een zaal in Ontmoetingscentrum de Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Dinsdag 19 april werd in restaurant Meerenbos alsnog op uitbundige wijze het 50-jarig bestaan van de B.B.C. gevierd. Uiteraard werd er, na de opening door voorzitter mevrouw C. Bordewijk, stevig gebridged. De in deze club zeer gewaardeerde traktatie van bitterballen ontbraken hierbij niet. Na een heerlijk buffet werden de leden verrast met een enthousiast optreden van Shantykoor 'Geen C Te Hoog' uit Zoetermeer. De wisselwerking tussen koor en gasten was groot en er werd volop meegezongen en meegedeind. Een vrolijke afsluiting van de dag.
B.B.C bridget op de dinsdagavond, aanvang 19.30 uur. Start van het nieuwe seizoen is op 6 september 2022. Momenteel zijn er 50 leden, nieuwe leden zijn van harte welkom. Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u terecht bij de secretaris via de e-mail bleiswijksebridgeclub@gmail.com .