Dan graden uitreiking aan leden Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Op 18 december werd de jaarlijkse kersttraining van Dojang Chung Shin gehouden. Hierbij waren ook enkele leden van Dojang Ki Kong van Master Richard Suijker uit het Westlandse de Lier aanwezig.

In 2020 kon de kersttraining helaas niet doorgaan vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Gelukkig lukte het in december 2021 weliswaar in aangepaste vorm wel.
Als eerste kregen de Masters hun nieuwe Mastergraad uitgereikt: Master Jori Baars-Vermeulen en Master Remy de Kooter. Zij ontvingen hun vijfde Dan Master uit handen van Master Sjef Lamens. Om dit te bereiken hebben ze vijf jaar hard moeten trainen.
Cheyenne Lamens kreeg haar vierde Dan zwarte band uitgereikt. Voordat zij in aanmerking komt voor haar Masterband, moet zij binnen een half jaar een aantal opdrachten uitvoeren.
Verder is de derde Dan zwarte band uitgereikt aan Carola de Keijzer, Roos Vermeer, Bobbie van der Lee en Ronald Claassen. Lucia Ottevanger, Tom Teuwen en Stijn de Bruin kregen hun tweede Dan zwarte band en twee jeugdleden hun eerste Dan zwarte band. Noah Berghout en Tom de Bruin hebben hier jarenlang voor getraind.
Om dit resultaat te bereiken hebben alle leden een pre-test van zes uur doorstaan en een examen van vier uur. Al met al een geweldige prestatie van iedereen. Tang Soo!