Een positiever sportklimaat door een theatervoorstelling? Jazeker!

Lansingerland - Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die in oktober in de gemeente Lansingerland te zien is. De toegang is gratis, wel graag van tevoren aanmelden.

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…
Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor bestuurs- en communicatieleden, om een krachtige aanzet te geven voor een nog positiever klimaat bij jullie club.
De voorstelling vindt plaats op maandag 25 oktober in de kantine van sportvereniging TOGB, Het Hoge Land 23 in Berkel en Rodenrijs. Inloop vanaf 19.00 uur, de voorstelling begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur.
Een corona toegangsbewijs is van overheidswege verplicht (13 jaar en ouder). Aanmelden kun je snel en gemakkelijk doen via: https://www.datschietlekkeropzo.nl . Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Lansingerland Beweegt via info@lansingerlandbeweegt.nl .