Alpha Follow Up

Lansingerland - De Alpha Follow Up is een geloofsverdieping voor iedereen die de Alpha cursus gedaan heeft en wil groeien in relatie met Christus. Het wordt georganiseerd vanuit de rk-parochie Christus Koning. Iedereen is welkom.

Komend seizoen wordt er weer gewerkt uit een boekje uit de kringserie. Het heet 'Vreugde als levensstijl'. In de bijbelstudies die Anne-Marie van Briemen schreef over de brief van Paulus aan de gemeente te Filippi zien we hoe Paulus in het leven staat. Hij heeft het moeilijk, zit gevangen en heeft reden genoeg om in de put te zitten. Maar dat doet hij niet. Integendeel. Paulus blijft zich vasthouden aan Christus en leeft vol vreugde. In zijn brief bemoedigt hij een ieder om, net als hij zelf doet, op Jezus gericht te blijven. Acht bijbelstudies die inspireren tot een vreugdevolle levenshouding.
Belangstellenden kunnen meedoen om te leren over deze levenshouding van Paulus. De start van dit seizoen is iets later dan gebruikelijk. Het begint op woensdag 7 oktober, in de zaal van de Pius X in Rodenrijs, inloop vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Alle coronaprotocollen worden nog aangehouden volgens de richtlijnen van het bisdom. De avonden zullen zoals altijd bestaan uit breken en delen met koffie of thee, lofzang, een inleiding en daarna in kleine groepjes napraten over het onderwerp. De avond eindigt met gebed, eventueel voor elkaar. Het boekje vraagt wat voorbereiding per bijbelstudie. In principe is het vrij inlopen, maar vanwege de ruimte en opstelling is het fijn om te weten of u dit seizoen mee doet. Wanneer u mee wilt rijden met iemand meldt dat dan even, dan kan geprobeerd worden de mensen die meedoen in contact te brengen over carpoolen.
Aanmelden voor de vorming kan via alphafollowupchristuskoning@gmail.com . Informatie: Elaine van der Linde, 06 - 43167531.