Lansingerland - Het najaar is weer begonnen, dat betekent ook dat de periode van open dagen en studiekeuzebeurzen weer voor de deur staat. Het is van belang om zelf te zorgen voor een goede voorbereiding om zo een weloverwogen keuze te maken. Om de jongeren in Lansingerland alvast op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger in de week van de herfstvakantie een workshop die gaat over 'keuzestress' en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek, ook wel 'speedmeet', in te plannen met één van de coaches. Juist voor jongeren die (nog) niet zo goed weten wat ze willen en voor een lastige keuze staan. De Jonge Krijger helpt deze jongeren graag richting bepalen. Of dat school, werk of een tussenjaar is. Het gaat erom wat zij het allerliefste willen doen en bewust leren kiezen.
Alle jongeren uit Lansingerland in de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar zijn welkom en deelname aan de activiteiten is helemaal gratis. Er kunnen maximaal twaalf personen deelnemen aan de workshop, dus wees er snel bij. Inschrijving sluit op 13 oktober 2021.
Workshop 'keuzestress' vindt plaats op maandag 18 oktober van 10.00 - 13.00 uur in The Hangout, Götzenhainsingel 12 in Bleiswijk. De speedmeets op dinsdag 19 oktober tussen 10.00 - 16.00 uur op persoonlijk verzoek.
Mocht je meer willen weten of je willen aanmelden voor één van de workshops, neem dan contact met Marisja via marisja@jongekrijger.nl of 06-45029035.