Technohal opent showroom in sanitair en tegels

Bergschenhoek - "Bij ons staan kwaliteit, een goed advies én meedenken met de klant voorop. En dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn als de meeste mensen denken." Aan het woord is Robert Boers van Technohal B.V. in Bergschenhoek. Op 1 maart van dit jaar opende de technische groothandel op de eerste verdieping een grote showroom in sanitair en tegels. Het bedrijf, dat afgelopen december haar tienjarig jubileum vierde, voegt zo het beste van twee werelden samen: mooie producten én technische (installatie)kennis.

Robert vervolgt: "Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen die uit de installatietechniek komen. Zo weten zij precies waar ze over praten en verkopen we niet alleen een bad of tegel. In juni komt een expert op het gebied van tegels ons team versterken. Zo kunnen wij onze klanten op elk onderdeel een goed advies geven. Van afvoer tot regendouche en van kraan tot (woonkamer)tegel: alle specialistische kennis hebben wij onder één dak."

Showroom

In de showroom staan verschillende badkamer- en toiletopstellingen opgebouwd. Van modern tot klassiek en van strak zwart tot warme aardetinten. Baden in alle vormen, badkamermeubels met of zonder lades, spiegels, douchewanden en kranen in diverse afwerkingen: alles staat ruim opgesteld en voor elk budget is er wel een passende oplossing te vinden. Op de grote, gezellige tafel liggen verschillende kranen en een aantal tegeltjes die verraden dat combineren hier eerder regel dan uitzondering is. Ook ligt op de vloer van de showroom een hele waaier aan verschillende, populaire vloertegels. "Wat je hier ziet, is natuurlijk niet alles wat we beschikbaar hebben", vertelt Robert verder. "Alle soorten tegels kunnen wij leveren: van de hippe metrotegeltjes in alle kleuren van de regenboog tot aan de bekende klassiekers. En mochten we toch niet in huis hebben wat de klant graag wil, dan gaan wij op zoek. We vragen voorbeelden aan en daarna kan de klant in alle rust beslissen of de nieuw gevonden tegel of kraan inderdaad een plekje krijgt in de droombadkamer."

De showroom is op afspraak te bezoeken. Een afspraak maak je snel en makkelijk via de website www.technohal.nl. De showroom bevindt zich aan de Weg en Land 23 in Bergschenhoek en beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur.