De topkwaliteit van Thom’s Meat & Meals in de schappen van Plus

Bergschenhoek – Sinds enige tijd hebben ook de producten van Thom’s Meat & Meals alle ruimte gekregen in de koelvakken van Plus Koelhuis. De initiatiefnemer van het merk is Thomas de Rooij (24) uit Bergschenhoek. Een jonge ondernemer met passie voor smaak en kwaliteit.

“Het merk Thom’s Meat & Meals is afgeleid van mijn voornaam”, vertelt Thomas. “Als slagerszoon is me de liefde voor goede, verse producten met de paplepel ingegoten. Na een aantal jaar in gerenommeerde restaurants te hebben gewerkt ben ik sinds vier jaar werkzaam in de slagerij van mijn vader waar ik de vierde generatie ben. De producten worden op dit moment nog gemaakt in de slagerij van mijn vader in Bergschenhoek.”

Passie

Thomas heeft één grote passie. “En dat is het produceren van eten waarbij topkwaliteit centraal staat. Mijn liefde voor eten en voor het vak is groot. Wat is er mooier dan mensen blij te maken met een goed product waar je zelf volledig achter staat.”
Goed eten begint bij de basis en dat is het gebruiken van verse en kwalitatief uitstekende producten.
Thomas: “De producten die ik gebruik zijn duurzaam en op verantwoorde wijze geteeld en groot gebracht. Eten dat dit soort producten als basis heeft, is smaakvol en van uitstekende kwaliteit. Daarbij kunnen de mensen vertrouwen op het vakmanschap van Thom’s Meat & Meals.”

Plus Koelhuis

De producten van Thom’s Meat & Meals hebben alle ruimte gekregen bij Plus Koelhuis. “Daar ben ik erg blij mee. Er is sprake van een zeer fijne samenwerking. Als beginnend ondernemer heeft Plus Koelhuis mij geholpen en de kans gegeven het merk Thom’s Meat & Meals te ontwikkelen tot waar het nu staat.”
Thom’s Meat & Meals is te herkennen aan de oranjezwarte sticker met naam en logo op de verpakking. Niet alleen de producten krijgen veel aandacht, dat geldt ook voor de presentatie in duurzaam verpakkingsmateriaal.

Nieuwe producten

Thomas bedenkt en ontwikkelt ook zelf producten. “De topper is toch wel een door onszelf bedachte Amerikaanse hamburger. Deze is erg smakelijk en kan mijn favoriet worden genoemd.”
Door zich verder te ontwikkelen met een koksopleiding en werkzaam te zijn in diverse gerenommeerde restaurants in en om Rotterdam kreeg Thomas nog meer inspiratie om naast producten van eersteklas vlees ook maaltijden van hoog niveau te ontwikkelen. “Met steeds dezelfde visie voor ogen. Verse en ambachtelijk bereide producten van de beste kwaliteit. Liefst uit de streek en zeker het beste wat het seizoen te bieden heeft.”

De basis voor Thom’s Meat & Meals is inmiddels gelegd. Thomas voelt dat het nu tijd is geworden om de uitdaging aan te gaan het merk en de naam Thom’s Meat & Meals nog verder uit te dragen.
“Zoals nu gebeurt bij Plus Koelhuis en binnenkort bij een tweede Plus supermarkt. Ik vertrouw hierbij op de kwaliteit van Thom’s Meat & Meals die je kunt samenvatten als eerlijk, puur, makkelijk te bereiden en vol van smaak.”