Vernieuwing bij Van der Wilt woninginrichting

Berkel en Rodenrijs - Van der Wilt woninginrichting is al jaren gevestigd aan de Noordeindseweg 134. Een vertrouwde naam die staat voor kwaliteit en vakmanschap als het gaat om stoffering en aankleden van woningen. Het familiebedrijf wordt al jaren gerund door Gerard Vermeulen, inmiddels staat de zaak op naam van zoon Ruud, maar Gerard blijft actief betrokken.

Gerard vertelt dat ze van oudsher een stofferingsbedrijf zijn. Ze hebben een grote vaste klantenkring opgebouwd die hen altijd weten te vinden voor de stoffering van een nieuw of bestaand huis. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig woninginrichter. Naast vloerbedekking leveren ze ook bedden, raambekleding, buitenzonwering en horren.

Nieuwe collecties

De beddenafdeling is recent geheel vernieuwd en door Auping ingericht en gerestyled. In de showroom is nu de gehele nieuwe Auping collectie de vinden. Via een innovatief digitaal scherm kan er op een hele eenvoudige manier een bed samengesteld worden dat helemaal volgens de wensen van de klant is. Lengte, breedte van het matras, de kleur en het materiaal van de ombouw, alles kan via het scherm aangepast worden. Het voordeel is dat de klant direct kan zien hoe het eindresultaat is.
Vorig jaar is ook een nieuwe presentatie van Luxaflex neergezet.
Op het gebied van vloerbekleding is vooral PVC erg populair. In 80% van de nieuwbouwhuizen ligt het. Van der Wilt Woninginrichting is dagelijks bezig met het leggen van PVC. Het voordeel van PVC is dat het heel goed gelegd kan worden over vloerverwarming. Laminaat is hier minder geschikt voor omdat het de warmte tegenhoudt. PVC geleidt de warmte goed. Het is verkrijgbaar in allerlei varianten.

Nieuw personeel

In de showroom zwaait Lindsey Roseleur de scepter. Daarnaast neemt zij alle administratieve taken voor haar rekening zodat de mannen zich kunnen richten op de stoffering en andere praktische zaken.
"We zijn nog steeds op zoek naar een stoffeerder", zegt Gerard. "Iemand die we zelf kunnen opleiden, dus een jong iemand die het vak in de praktijk kan leren, wie interesse heeft mag altijd contact opnemen."
Wilt u inspiratie opdoen of advies over woninginrichting, ook dan kunt u contact opnemen. U kunt natuurlijk ook langs komen in de showroom, maakt u hiervoor wel van tevoren even een afspraak, in verband met de coronaregels.
Van der Wilt Woninginrichting, Noordeindseweg 134, Berkel en Rodenrijs, tel. 010 - 511 23 21 of mail naar info@wiltwoninginrichting.nl.