Best of the Best Trekpleister 2020

Berkel en Rodenrijs – Het filiaal van Trekpleister in winkelcentrum Het Gouden Hart behoort bij de genomineerden voor Best of the Best Trekpleister 2020. Filiaalmanager Ellis Garcia zegt trots te zijn op haar team.

Het jaar 2020 was bijzonder, ook voor de vestiging van Trekpleister. “Vorig jaar stond in het teken van corona en in december hebben wij de winkel verbouwd. We hebben een sterk team, bestaande uit twaalf medewerkers. Ondanks de zakelijke en persoonlijke onzekerheden die de coronacrisis met zich mee bracht, wisten we ons staande te houden. Het team werkt hard en, wat ook erg belangrijk is, kan het onderling heel goed met elkaar vinden”, aldus Ellis.
De districtsmanagers van Trekpleister hebben het beste filiaal uit hun district naar voren geschoven. Om de filialen te kunnen beoordelen had elke vestiging een pitch gemaakt. “Wij presenteerden ons in een filmpje en vorige week woensdag ontvingen we de directie van Trekpleister die met eigen ogen onze winkel kwam beoordelen.”
De aandacht gaat hierbij uit naar het enthousiasme en werkplezier van een team, de cijfers over het jaar 2020 en de gang van zaken in de winkel. Is het er netjes en schoon, staan de producten op de goede plek, et cetera.
In december is Trekpleister verbouwd, waardoor er twee extra paden zijn ontstaan en de winkel ruimer is geworden. Hierdoor kunnen ook mensen met een kinderwagen zich makkelijker door de winkel bewegen.
“We hebben het naar ons zin in Het Gouden Hart en zien een toenemend aantal klanten. Niet alleen doordat wegens corona andere winkels gesloten zijn, maar ook de groei van de wijk brengt een grotere en vaste klantenkring met zich mee”, aldus Ellis Garcia.
Volgende week wordt bekend of de buurtdrogist aan de Westpolderstraat 7-9 bij de beste drie Trekpleisters hoort, waarna uiteindelijk de winnaar bekend zal worden gemaakt.