D66 Lansingerland op zoek naar inbreng inwoners

Lansingerland - De lokale fractie van D66 Lansingerland gaat altijd graag met de inwoners en ondernemers van Lansingerland in gesprek. Dit keer gaat de oproep over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Naast alle punten uit het landelijk programma van D66 wil zij weten wat mensen lokaal belangrijk vinden om aandacht aan te besteden. De rode draad uit alle aangeleverde punten neemt D66 mee bij het maken van het lokale verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.
Met de Tweede kamerverkiezingen was er ook in de gemeente Lansingerland grote winst voor D66. Ineke den Heijer, fractievoorzitter D66 Lansingerland: “Wij zijn als fractie natuurlijk erg blij met dit resultaat en we zien deze toename ook nog eens duidelijk terug in de grote groei van ons ledenbestand. Voor ons is het nu van groot belang om richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 de stem van de kiezer te vertalen naar een mooi lokaal programma.” Het landelijke verkiezingsprogramma van D66 is het uitgangspunt, maar ook lokaal zijn er nog heel wat ander afwegingen en keuzes te maken. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van Wilderszijde, de besteding van de 138 miljoen van Eneco, het behouden van de kwaliteit van de leefomgeving, burgerparticipatie, de impact van de corona-crisis op onze samenleving.
Ineke den Heijer: “De oproep is daarom niet alleen gericht aan onze leden, onze trouwe en nieuwe kiezers, maar aan alle inwoners van Lansingerland die een bijdrage willen leveren.”
Mail de drie belangrijkste punten voor het verkiezingsprogramma naar D66 Lansingerland. Ook zij die het ook wel leuk vinden om daaraan mee te schrijven, kunnen zich melden via info@d66lansingerland.nl ,