Roos organiseert Paasbingo voor deelname aan School at Sea

Bergschenhoek - Roos van Schoonhoven (14) uit Bergschenhoek organiseert zaterdag 3 april van 14.00 tot 16.30 in samenwerking met Bingo-Ring en Psjoooh Events en Entertainment een supergezellige Paasbingo voor het hele gezin. De opbrengst gaat naar School at Sea, een talentenontwikkelingsprogramma voor jongeren.

"Er worden vijf bingorondes en twee muziekrondes gespeeld", vertelt Roos. "Deze rondes worden gepresenteerd door showmaster Sander. Deelname kost slechts € 12,50. Wie weet doet hij ook nog een goocheltruc!"
Er zijn leuke prijzen te verdienen en voor wie het meest enthousiast meedoet aan de foute muziekronde is er een extra prijs. De prijzen zijn gesponsord door Bloemformule, Slijterij Van Vianen, Fattoria Naturale, Maison Sjokola, Koffietheek, drogist Van Heiningen, Kokkeler Bloemen en de hoofdprijzen, twee bonnen van € 50, beschikbaar gesteld door Karwei Berkelse Poort.
"Allemaal winkeliers uit Berkel en Rodenrijs", zegt Roos die daarom oproept lokaal te kopen en de winkeliers de crisis door te helpen!
Wie wil meedoen aan de bingo, kan een mail sturen naar de website van Roos www.rosasodyzee.wordpress.com of naar victoirerosa@xs4all.nl.

School at Sea

De opbrengst gaat naar School at Sea, een talentenontwikkelingsprogramma voor jongeren, waar Roos zelf aan zal meedoen. "Volgend schooljaar zal ik een halfjaar de Atlantische Oceaan over zeilen en ondertussen mijn schoolwerk bijhouden. Onderdeel van het programma is om zelf het geld bij elkaar te krijgen, daarom organiseer ik deze bingo." Meer informatie over het project staat ook op de hiervoor vermelde website van Roos. Als u vragen heeft over het project of over de bingo dan hoort zij het graag.