Gratis sneltesten coronavirus bij Speed Covid Test

Bergschenhoek - Het landelijk opererende testcentrum Speed Covid Test, waarvan het hoofdkantoor zich in Bergschenhoek bevindt, gaat gratis sneltesten aanbieden aan werknemers. Daarmee zet Speed Covid Test haar missie voort om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en daarmee een bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving.

“Juist in tijden van crisis wil je niet het risico lopen dat je bedrijf tijdelijk moet sluiten door een coronauitbraak”, aldus Marielle van Eijk van Speed Covid Test. "Werknemers hebben soms milde corona gerelateerde klachten. Het kan zijn dat een werknemer alleen in aanraking is gekomen met een corona besmet persoon. Het kan gemiddeld vijf tot zes dagen duren voordat men klachten ontwikkelt. Dit maakt het coronavirus een risico voor ieder bedrijf. Een werknemer dient zich te testen en thuis af te wachten op de uitslag van een test. Bij de GGD kan dit tot 48 uur duren. Het wachtverzuim kost een werkgever gemiddeld 250 euro per dag.
Met een gratis antigeen sneltest ontvangt de werknemer de uitslag na 15 minuten. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend onze gecertificeerde antigeen sneltest waar wij altijd al mee werkte. Voorkom wachtverzuim en houdt het bedrijf open tijdens de coronacrisis”, roept Mariëlle op.
Naast de gratis antigeen sneltest biedt Speed Covid Test ook PCR testen, PCR-speekseltesten, de antistoffen sneltest en zeer binnenkort ook de speeksel sneltest. Zowel beide PCR testen als de antigeen sneltest kan in combinatie met een internationaal reiscertificaat uitgegeven worden. Voor de PCR testen geldt: voor 11.00 uur getest dezelfde avond rond 21.00 uur uitslag met uitzondering van zondag. Sneltesten geven na 15 minuten een resultaat.
Meer informatie is te vinden op de website www.speedcovidtest.nl .