Magisch Pop-up theater brengt vrolijkheid op straat

Berkel en Rodenrijs - Er was woensdag 24 februari weer wat vrolijkheid te beleven in Berkel Centrum. Na vele maanden zijn beroep niet te hebben kunnen uitoefenen, kwam John Anders 's middags naar het winkelcentrum om zijn magische kunsten te vertonen aan het winkelend 'marktdag' publiek.

De voorstelling van het Magisch Pop-up theater is uiteraard hoofdzakelijk bedoeld voor kinderen, maar ook ouders en anderen genoten mee van zijn vertoningen.
In groepjes van maximaal acht tot twaalf personen zat of stond men gefascineerd naar hem te kijken, rekening houdend met de anderhalve meter regel. Omdat de voorstellingen de gehele dag doorgingen, zorgde John zorgde ervoor, dat heel veel mensen ervan konden genieten. Even was corona vergeten en kon er weer gelachen en genoten worden.
John woont in Berkel en Rodenrijs. Hij heeft het afgelopen jaar veel buitenlandse optredens moeten afzeggen, zodat er geen inkomsten waren. Daarom koos hij bewust voor een eerste voorstelling in zijn eigen woonplaats. We zien hem hopelijk deze zomer nog eens vaker terug!