Puzzeltocht VIP langs maatschappelijke organisaties

Hoe leuk is het om eens in je eigen buurt te kijken wat er allemaal te doen is. Er zijn veel vrijwilligersorganisaties die je misschien helemaal nog niet kent. Zij nodigen je van harte uit om eens op bezoek te komen.

Op dit moment kan dat alleen buiten, vandaar dat ze door informatie op hun ramen vertellen wat ze doen. Op elke locatie vind je ook één of twee letters. Verzamel ze en stuur de oplossing door naar het VIP via info@viplansingerland.nl en win een cadeaubon!

De volgende organisaties doen mee: RTV Lansingerland, Bibliotheek Oostland, Taalhuis Oostland, GGZ Delfland Doel, Kliniek Berkel, Speeltuin De Kievit, Jongerenwerk Lansingerland, Humanitas Lansingerland, Welzijn Lansingerland, Nieuwe Lansinger Stroom, Natuurlijk Delfland, Middin De Nieuwe Lansingh, Speel-o-theek de Vlieger, Samen doen spreekuur/Kwadraad Maatschappelijk Werk, VIP Lansingerland, Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs, Sprank Berkel en Rodenrijs.

De puzzel vind je ook paginagroot in De Heraut van 17 februari of online: https://website.epublisher.world/deheraut/view/35986#19!

Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.