PLUS Koelhuis aast op titel Supermarkt van het Jaar

Bergschenhoek - PLUS Koelhuis is de strijd aangegaan om de titel Beste Supermarkt van Nederland 2017-2018. Na een strenge voorselectie door het hoofdkantoor is PLUS Koelhuis afgevaardigd om mee te mogen doen aan deze verkiezing. In totaal 116 winkels, verdeeld over tien formules, dingen deze keer mee naar de titel van beste supermarkt van Nederland. De finale van de verkiezing vindt plaats op 10 maart 2018.

Stichting Supermarkt van het Jaar De verkiezing wordt elke twee jaar georganiseerd door de stichting Verkiezing Supermarkt van het Jaar, dat bestaat uit Vakmedianet (uitgever van Distrifood en Foodmagazine) en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel. Het bestuur wordt ondersteund door de Raad van Advies, bestaande uit afgevaardigden van de deelnemende formules.
De titel Supermarkt van het Jaar wordt uitgereikt aan de supermarkt die zich onderscheidt door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid.
De komende maanden zullen verschillende vakjury’s, een consumentenonderzoek en “mystery”-shoppers PLUS Koelhuis beoordelen. De race om de titel is verdeeld over drie intensieve rondes en in deze rondes zal PLUS Koelhuis alles uit de kast halen om in de race te blijven en zich te onderscheiden van de rest van het deelnemersveld.