Steun een goede doel

Bij aankoop van een dinerbox bij Van der Linde Catering + Evenementen

Berkel en Rodenrijs - Smaakvollebox.nl is een initiatief van Van der Linde Catering + Evenementen. De giftbox, bestaande uit duurzame verpakkingsmaterialen, is een feest voor het oog. Met de aankoop van een dinerbox is het mogelijk een goed doel te steunen.

Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar. Wie een December Dinerbox bestelt kan tevens een goed doel steunen. Van der Linde Catering heeft een selectie van goede doelen gemaakt.
In het Ronald McDonaldhuis voelen zieke kinderen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dichtbij hun zieke kind. Want als je wereld door ziekte of zorg op z'n kop staat dan is familie dichtbij het belangrijkste wat er is. Men kan ervoor kiezen om een dinerbox cadeau te geven aan een familie in een Ronald McDonald Huis.
Foundation Marvellous Singles Moms zet zich in voor alleenstaande moeders die een steuntje in de rug nodig hebben. Er kan een dinerbox cadeau worden gegeven aan een alleenstaande moederi n Rotterdam.
Mentelity Foundation Paralympisch kampioen snowboarden Bibian Mentel wil kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging aan het bewegen krijgen. De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te laten kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. De waarde van een dinerbox kan worden gedoneerd aan de Mentelity Foundation.
De boxen zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 25 november. Voor meer informatie zie www.vanderlindecatering.nl. Voor bestellingen of vragen: info@smaakvollebox.nl.