Thuiszorgwinkel Bleiswijk verhuist naar Berkelse Poort

Bleiswijk - De Thuiszorgwinkel gevestigd in het Medisch Hart Bleiswijk sluit per 1 december haar deuren en wordt voortgezet samen met Groenen Mobiliteit aan de Berkelse Poort 13a te Berkel en Rodenrijs.

Vanaf heden is er uitverkoop in de thuiszorgwinkel in Bleiswijk. Dit geldt ook voor de schoenen van Van Asperen die in de Thuiszorgwinkel nog een ruim assortiment schoenen heeft staan. Na een aantal jaren deskundige ondersteuning in de winkel stopt Van Asperen Schoenen met deze activiteiten te Bleiswijk en bent u welkom bij Van Asperen in Den Haag.

Assortiment en ondersteuning

In de ruime nieuwe winkel van Groenen Mobiliteit is een groot assortiment mobiliteitsmiddelen op het gebied van scootmobielen, rollators en sta-op stoelen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er veel andere producten zoals rolstoelen, douchestoelen, hoog/laagbedden. Compleet nieuw is de 4-wielfiets die per 1 december in het assortiment van Groenen Mobiliteit zal worden opgenomen.
Ook ergotherapiepraktijk Emergo verhuist mee naar de nieuwe winkel aan de Berkelse Poort. Emergo was maandelijks in der persoon van Jochen Bilderbeek met deskundig advies en informatie aanwezig in de winkel te Bleiswijk. Groenen Mobiliteit is vanaf 1 december ook het nieuwe adres voor het lenen en terugbrengen van producten van Medipoint.
De vertrouwde gezichten van het personeel van de Thuiszorgwinkel in Bleiswijk is vanaf 1 januari terug te vinden bij Groenen Mobiliteit.