Renault Zeeuw & Zeeuw Delft gespecialiseerd in personen- én bedrijfswagens

Delfgauw – De naam Autohaag Zeeuw is op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw – vanuit Lansingerland langs de N470 richting Delft – onlangs van het fraaie pand verdwenen. Nu staat de naam Zeeuw & Zeeuw er op en dat heeft alles te maken met het familiebedrijf van Piet Zeeuw. De grondlegger ging met pensioen en kon zijn bedrijf met een gerust hart overdragen aan zijn dochters die al jaren meedraaien met een eigen zaak binnen het bedrijf.

Naast Renault en Dacia staat de naam Zeeuw en Zeeuw in de wijde regio tevens op de panden van Kia, Ford, Nissan en Mitsubishi waar Zeeuw & Zeeuw eveneens officieel dealer van is.
Delft – de plek waar Zeeuw ooit van start ging - is de grootste Renault dealer van de regio Haaglanden. De klant kan er terecht voor de nieuwe Renault en Dacia modellen – zowel personen- als bedrijfswagens – maar ook voor occasions, onderhoud, schadeherstel, lease en reparatie. Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in shortlease. De verwachting is dat – zodra de economie weer verder op gang komt – deze vorm van leasen behoorlijk zal gaan aantrekken.

Open

Renault Zeeuw & Zeeuw Delft is ook gedurende de hele coronaperiode open gebleven. Terugkijkend weet vestigingsmanager Ed Mouton: “De verkoop heeft tijdelijk pas op de plaats gemaakt. Maar in de werkplaats hebben onze veertien monteurs het daarentegen heel erg druk.”
Vier huurauto’s van het bedrijf die stil kwamen te staan werden ingezet voor de zorghelden; mensen die keihard werken om coronazieken te verplegen en verzorgen en die afhankelijk zijn van openbaar vervoer om bij hun werk te kunnen komen. “Een spontane actie waar veel autobedrijven en importeurs aan meewerken en waar wij ons graag bij aansluiten.”

Ruime voorraad

Er komen even geen nieuwe auto’s uit de fabrieken, maar gelukkig kan Zeeuw & Zeeuw door de grootte van het bedrijf nog steeds genoeg auto’s in alle merken uit voorraad leveren. Bovendien met leuke acties onder de leuze ‘Spring is in the Air’ in onder andere de Clio, Twingo en de nieuwe Captur. De nieuwe Clio is ook beschikbaar als Bi-Fuel. Bi-Fuel betekent rijden op twee soorten brandstof. Zo profiteer je niet alleen van goedkopere lpg met een lagere CO²-uitstoot, maar ook van de voordelen van benzine, zoals wanneer je de auto start bij koud weer. Behalve de lagere CO²-uitstoot van lpg is het ook minder belastend voor de motor, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Voordeliger rijden dus.
De bedrijfswagens Trafic – ook leverbaar als automaat – en Master zijn erg actueel. De nieuwe Renault Zoë is 100% elektrisch en telt 395 km WLTP.

Aanbieding

Als aanbieding presenteert Renault een extra subsidie van € 4000,- en een gratis laadpaal. Vraag bij de dealer naar de voorwaarden.