Handwerken wordt een feestje bij Tine’s Hobby Techniek

Een kijkje in het pand van Tine’s Hobby Techniek aan de Berkelse Poort 67 betekent voor de handwerkliefhebber maar één ding; zin om meteen te beginnen met een leuk handwerk.

Aan de wanden en in de schappen hangen en staan duizenden borduur- en knooppakketten in vele soorten en maten. Er is maar weinig wat ze niet kan leveren. Bovendien is er een ruime voorraad aan borduurzijde en allerlei accessoires die handig of noodzakelijk zijn om met het handwerken te beginnen.
Tine biedt een keuze uit honderden borduur- en knooppakketten. Met daarop voorstellingen voor jong en oud. Borduursters zullen ongetwijfeld zin krijgen meteen te beginnen als ze de pakketten zien van bijvoorbeeld Maya de Bij, Frozen, Hello Kitty, Mickey Mouse of Cars, maar ook andere pakketten van dieren, taferelen of natuurvoorstellingen maken enthousiast. Daar komen in de loop van het jaar nog eens talloze nieuwe pakketten bij, dus het aanbod is niet alleen enorm groot, het blijft ook actueel. En is er eens iets niet in voorraad, dan kan Tine het snel laten komen. De klant heeft de keuze uit voorbedrukte of telpakketten en dan ook op verschillende stoffen zoals kaaslinnen, aida en telstof. Pakketten in soorten en maten. Zoals bijvoorbeeld de populaire pakketjes als er een baby geboren is. Met daarop zowel de datum als de naam van de pas geborene. Wandkleden, schilderijen, kussens; ze zijn er allemaal in een ruim assortiment.

Moederdag

Moederdag is bij uitstek een gelegenheid aan een leuk handwerkcadeautje te denken. Ook voor jongere moeders die handwerktechnieken ontdekken waar ze niet eerder kennis mee maakten. Kussens, kleden, wanddoeken, schilderijen; te veel om op te noemen en allemaal verkrijgbaar bij Tine. Gezellig aan tafel met een zelf geborduurd lopertje. Genoeg om te kiezen voor zowel de beginner als de gevorderde en de ver gevorderde.

Internet

Een pakkettenwalhalla dus bij Tine. Van merken als onder andere Lanarte, Pako, Dimensions en Vervaco. En worden ze geborduurd met DMC garen, dan krijg je bij tien strengetjes de elfde gratis. Alle pakketten zijn thuis te bekijken en te bestellen via de site www.tineshobbytechniek.com maar een bezoekje brengen aan de Berkelse Poortwinkel is ook zeker een aanrader. Bekijken van alle artikelen kan ook via cado.marktplaza.nl/winkel Borduurtechniek , maar dan graag bestellen via borduurtechniek@hotmail.com .
Tine’s winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefonisch te bereiken via 010-5114488 / 06 43022663.