Lansingerland - Burgemeester Pieter van de Stadt en locoburgemeester Simon Fortuyn reikten op vrijdag 24 april aan maar liefst 16 inwoners van de gemeente Lansingerland en 18 brandweerlieden namens de Koning een Koninklijke onderscheiding uit. Dit jaar in een andere vorm dan gebruikelijk.

In verband met de uitbraak van het coronavirus niet tijdens een feestelijke bijeenkomst. Zestien gedecoreerden werden persoonlijk gebeld door burgemeester Pieter van de Stadt en locoburgemeester Simon Fortuyn.
De Lansingerlanders die de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau ontvingen waren ditmaal uit Bleiswijk de heren L.H.M. Baars, A. de Vos, J. Mijnders en mevrouw K. Wooning-van Hoff.
Uit Bergschenhoek de heren J.B.M. Kerver, L. D. Meijer, R.J.M. Remmerswaal, A. van den Bogerd, G.H. Jansen en mevrouw N.W.M. Jansen-Spek.
Uit Berkel en Rodenrijs de heren J.J. van Lien, P.J.J. van Steenderen, H.J van Drunen (foto) en de dames M. van Drunen (foto), M.L.M. van Winden en H. Coenraadts.

Brandweerlieden

Daarnaast sprak de burgemeester in een videoboodschap 18 vrijwillige brandweerlieden toen waarbij hij hen feliciteerde met hun welverdiende Koninklijke onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Het zijn de heren E.W. Crielaard, F.T. de Rooij, M.C. de Rooij, R.M. de Rooij, J. de Ruiter, R. de Snoo, C.J.W. Hoogeveen, J. Hoogeveen, C.H. Molenaar, A.W. Olieman, S. Roos, R.L. van Rosmalen, J.M.M. Scholte, R. Treijtel, M.L.P. van der Klugt, R. van Veen, K.F. van Veen en A.J. van Velzen.
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus vinden op een ander moment de uitreikingen van de onderscheidingen plaats.


Volgende week wordt in De Heraut uitgebreid aandacht geschonken aan de gedecoreerden.