Bekijk uw droomauto bij u thuis

Berkel en Rodenrijs – Voor wie een andere auto nodig heeft, maar in deze tijd van coronacrisis toch liever thuis blijft, biedt Automobielbedrijf Cas Lamens de mogelijkheid de occasion eerst virtueel te bekijken. 'Loop' thuis om uw droomauto heen en profiteer bovendien van een aangepaste garantieregeling.

Het kan gebeuren dat je auto echt aan vervanging toe is of dat een dure reparatie niet opweegt tegen de aanschaf van een nieuwe of tweedehandsauto. In deze tijd waarin we geadviseerd worden zoveel mogelijk thuis te blijven, gaat niet iedereen nog graag de deur uit. Een kwetsbare gezondheid of huiver voor een drukke showroom kunnen hierbij een rol spelen. Dan is een virtuele rondleiding misschien iets voor u.

Hoe werkt het?

“Wie op onze website een occasion ziet waar de belangstelling naar uit gaat, kan een afspraak met ons maken”, licht John Lammers toe. “We komen bij wijze van spreken bij de klant thuis waar men door middel van een 360 graden demonstratie de auto op het gemak kan bekijken. Het is daarnaast mogelijk buiten de openingstijden met ons af te spreken, zodat de auto in alle rust in onze showroom kan worden bekeken.”
Alle occasions zijn rijklaar geprijsd inclusief 18 maanden garantie. “Normaal gesproken bieden wij 12 maanden garantie, maar omdat men momenteel de auto minder vaak gebruikt, verlengen we de garantieperiode”, aldus Lammers.

Accu en banden

Nu we veelal thuis werken en de auto langere tijd stil staat, adviseert Lammers af en toe een stukje te gaan rijden. “Twintig minuten per week is voldoende. Vooral voor de accu kan langdurige stilstand funest zijn. Ook als een auto stil staat, verbruikt deze immers stroom, denk aan de klok, het centraal vergrendelingssyteem of radio. Ook de banden verdienen aandacht. Als de auto een tijd niet wordt gebruikt, treedt er vervlakking op en kan er een soort bobbel in de band ontstaan”, waarschuwt Lammers.

Automobielbedrijf Cas Lamens is gevestigd aan de Rodenrijseweg 57 te Berkel en Rodenrijs, tel. 010 – 5112399. Kijk op de website voor meer informatie en de actuele openingstijden: www.caslamens.nl