Ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs - Elke derde en vierde donderdagavond van de maand wordt er oud papier opgehaald in de wijken van Berkel en Rodenrijs. Raadpleeg uw AfvalWijzer voor de juiste ophaaldag voor uw wijk. Het oude papier dient uiterlijk 18.45 uur op de containerverzamelplaatsen te worden neergezet. De opbrengst gaat naar de Prins Johan Frisoschool en een aantal verenigingen die ook meedoen met het ophalen van het papier.

ACR kringloop kelderverkoop

Berkel en Rodenrijs - Iedere donderdagavond is het Actie Comité Rehoboth in touw om spullen op te halen zoals kleinmeubelen, kleding, speelgoed, curiosa, boeken, elektra, huishoudelijke artikelen, lampen, cd’s, dvd’s, glas, aardewerk, enz., alles in verkoopbare staat. Wie spullen heeft, kan iedere dag (behalve donderdag en zondag) bellen naar 06-39455987 of 010-8423331. Op donderdag tussen 19.00 en 21.30 uur en zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur kan men in de kelder van Rehoboth, Wilhelminastraat 2, zelf kleine spullen komen brengen en vindt de verkoop plaats. Het ACR verkoopt geen grote meubels meer, deze worden niet meer opgehaald en kunnen niet meer worden gebracht.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs - De KBO organiseert op vrijdag 28 februari een klaverjasmiddag. Aanvang 13.30 uur in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus.

Open maaltijd

Berkel en Rodenrijs - Elke laatste vrijdag van de maand is er een open maaltijd. De eerstvolgende is op vrijdagavond 28 februari om 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom voor een heerlijke warme maaltijd, eventueel vegetarisch. Mee-eten is gratis. Aanmelden kan via een email aan openmaaltijd@gkvdebron.nl of door te bellen met 06 - 23480731. De maaltijd is in de huiskamer in kerk De Bron, Rodenrijseweg 97.

Klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Tot eind april is er wekelijks op de vrijdagavond klaverjassen in het clubhuis van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Koffie met een Cop

Berkel en Rodenrijs - In samenwerking met de politie organiseert McDonald’s Berkel en Rodenrijs, Celciusstraat 20, een nieuwe Koffie met een Cop op dinsdag 3 maart van 15.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Een laagdrempelige manier om als buurtbewoner in contact te komen met de politie. Voortaan elke 1e dinsdag van de maand.

Kaartclub de 4 Azen

Berkel en Rodenrijs – Elke woensdagmiddag organiseert kaartclub de 4 Azen onder leiding van Hans Rens een klaverjasmiddag in de Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Aanvang 13.30 uur. Inleg: € 2,50. Eerst was deze kaartclub in de Stander te Bergschenhoek actief, maar sinds 8 januari is men verhuisd naar Berkel en Rodenrijs.