Jeugddienst 'Wie is de mol?'

Bergschenhoek - Zondagavond 1 maart begint om 18.30 uur een nieuwe jeugddienst in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1. Voorganger is dominee Arjen Terlouw. De muzikale begeleiding is in handen van de band Lux. Het thema van de jeugddienst is dit keer 'Wie is de mol?'. Tijdens de dienst wordt nagedacht over de rol van Judas in het evangelie. Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties, laat het de jeugddienstcommissie weten via
mailadres jdc@hervormd.nl of Facebook. Info: www.hervormd.nl .

‘In Touch’ koffieochtend voor vrouwen

Bergschenhoek - Op dinsdag 3 maart is er van 9.30 tot 11.00 uur een open koffieochtend voor vrouwen uit de regio. Susanna Versteeg zal spreken over ‘Hij zalft jouw hoofd met olie’. Waarom worden schapen regelmatig door hun herder ingewreven met olie? En wat betekent het voor jou en mij als God ook ons wil 'inwrijven', zalven met olie?​ Vanuit Psalm 23 vertelt Susanna hierover. Naast haar betrokkenheid in eigen gemeente, spreekt Susanna regelmatig onder andere over lofprijzing en aanbidding. De 'In Touch' samenkomsten zijn altijd op dinsdag en hebben als doel om vrouwen, ongeacht leeftijd en kerkelijke achtergrond, toe te rusten in het geloof: dit door onderlinge ontmoeting en door het uitnodigen van een spreekster die een bepaald thema deelt. Vanaf 09.00 uur is er koffie. Plaats: Hervormde kerk, Kerkstraat 1. Informatie: tel 015-3693596 (Aria) of de website: vrouwenochtend.wix.com/intouch .

Historisch spreekuur in Ontmoet!

Bergschenhoek - Woensdag 4 maart houdt de Historische Vereniging ‘den Berchsen Hoeck’ een informatiespreekuur in Ontmoet! in de Stander, Wilhelminastraat 1A. Eén van de bestuursleden is van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig voor informatie, het in ontvangst nemen van documenten, foto’s en voorwerpen voor de vereniging, bestelde boeken afleveren en het inschrijven van nieuwe leden. Elke eerste woensdag van de maand kan men hiervoor terecht.

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek - De Kledingbank Lansingerland is op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 15.30 uur geopend voor afhalen en brengen van kleding. Adres: Weg en Bos 110 te Bergschenhoek, tel. 06 – 128 899 09. Kijk op de website voor meer informatie: www.kledingbank-lansingerland.nl.