Rotterdam Fund Racers verrast Hospice Lansingerland

Bergschenhoek - De Stichting Rotterdam Fund Racers is een netwerk van actieve Rotterdamse ondernemers dat vanuit het hart iets terug wil doen voor de samenleving. De stichting weet inmiddels ook de weg naar goede doelen in Lansingerland te vinden.

Onder het motto ‘Hand in Hand Vastberaden’ zijn de Rotterdam Fund Racers ieder jaar vaste deelnemers aan het Alpe d’HuZes fietsevenement waarbij geld wordt opgehaald voor het KWF. In 2020 wordt alweer voor de zesde keer meegedaan aan het grootste sportieve goede doelen event dat Nederland kent.
Tevens voelen de Rotterdam Fund Racers zich sterk verankerd in het gebied Rotterdam-Rijnmond. Om die reden wordt, naast de jaarlijkse deelname aan Alpe d’HuZes, ook geld opgehaald voor andere kanker-gerelateerde goede doelen die hun wortels in het gebied Rotterdam en omstreken kennen.
Vanuit die gedachte heeft het bestuur van de Stichting Rotterdam Fund Racers dan ook besloten om in het kader van kerstmis 2019 vijfduizend euro over te maken aan het Hospice Lansingerland. Bestuursleden Norbert de Boer en Lars van den Broek hebben de cheque overhandigd aan Eduard van Gijzen, voorzitter van de Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland. Een gebaar dat enorm gewaardeerd wordt, aldus Eduard.
Hospice Lansingerland is gevestigd in Bergschenhoek heeft als doel een plek te bieden waar terminaal zieke mensen en hun naasten de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen in een gastvrije en huiselijke omgeving. De gast houdt zelf de regie, waarbij gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Er is volop ruimte voor de gast, maar ook voor de naasten.