‘Family Challenge’ voor een gezondere leefstijl

De gemeente Lansingerland en de Suikeruitdaging begeleiden ouder en kind naar een gezondere leefstijl. Nieuw in Lansingerland is de ‘Family Challenge’, een programma van 10 weken over voeding en beweging speciaal voor ouder en kind.

‘Family Challenge’ bestaat uit vijf workshops voor de ouder waarin voeding centraal staat en tien sport- en beweegmomenten voor ouder en kind. Deze sport-/beweegmomenten vinden binnen en buiten plaats. De trainers passen de sportlessen aan, zodat het voor iedereen uitdagend is. Aan het eind voel je je energieker en fitter.
Ineke, Renata en Natascha van de Suikeruitdaging benadrukken dat ze rekening houden met ieders niveau en tempo.

Inschrijven

De ‘Family Challenge’ wordt aangeboden door de Suikeruitdaging en is gesubsidieerd door de gemeente Lansingerland. Je kunt je inschrijven voor dit programma indien je uitkeringsgerechtigd bent of een inkomen hebt onder het minimumloon. Dit programma is zeer geschikt voor kinderen van 6 tot 18 jaar en hun ouder(s).
Meer informatie en aanmelden www.suikeruitdaging.nl/family-challenge. De workshops vinden plaats op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in Het Kievitsnest aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs. De sportlessen vinden plaats op maandag tussen 15.45 en 16.30 uur bij Total Body Gym in Bergschenhoek.