Ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs - Elke 3e en 4e donderdagavond van de maand wordt er oud papier opgehaald in de wijken van Berkel en Rodenrijs. Raadpleeg uw AfvalWijzer voor de juiste ophaaldag voor uw wijk. Het oude papier dient uiterlijk 18.45 uur op de containerverzamelplaatsen te worden neergezet. De opbrengst gaat naar de Prins Johan Frisoschool en een aantal verenigingen die ook meedoen met het ophalen van het papier.

Kerstboomverkoop speeltuin

Berkel en Rodenrijs - Vanaf 30 november kunnen in speeltuin de Kievit weer kerstbomen worden gekocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan de speeltuin. Iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op zondag, zolang de voorraad strekt. Natuurlijk krijgen kopers van een boom weer een lootje om een kerstpakketje te winnen.

Kaartvereniging De Twee Troeven

Berkel en Rodenrijs – Iedere maandagmiddag wordt er van 13.30 tot 16.45 uur gekaart in de benedenzaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef 48 in het Rodenrijs. Organisator is De Twee Troeven, een kaartvereniging voor 50-plussers. Men kan er klaverjassen en bridgen. Informatie: Jeanne Bloom, voorzitter, tel. 010-5115553.

Mannenkoor HCM

Berkel en Rodenrijs – Iedere maandagavond repeteert het Hollands Christelijk Mannenkoor van 19.30-22.00 uur in kerkgebouw De Ark, Oranjestraat 2, onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Het koor kan nog steeds aanvulling gebruiken. Iedere man van jong tot minder jong is welkom! Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen! Info: www.hcm.nu of op Facebook.

Nordic Walking KBO

Berkel en Rodenrijs - Het Nordic Walking is op de dinsdagmiddag en gaat bij goed weer altijd door. Start: 14.00 uur bij de Pius X kerk in het Rodenrijs. Informatie: Jeanne Bloom, tel. 010 - 5115553.

Schaduw van de Middeleeuwen

Berkel en Rodenrijs - StanHill, Piet van der Burg en Arno Overdevest werpen tot en met 8 december hun licht op De Schaduw van de Middeleeuwen. Met als 'gastoptreden' leden van de Kunsttoer die zaterdag 7 december rond 15.00 uur hun Nachtwacht presenteren in Atelier/Artotheek Overdevest. Drie weekenden lang kan men de betekenis achter deze mysterieuze titel zoeken. De expositie in Atelier/Artotheek Overdevest aan de Meerweg 55 (hek tussen 55 en 55a) is te bezichtigen tot en met 8 december, zaterdag en zondag, van 11.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag 7 december rond 15.00 uur tonen leden van de Kunsttoer hun vertolkingen van de Nachtwacht. Info: www.atelieroverdevest.nl.