Van IQ naar QI

Lansingerland - Merel Slotboom is kinesiologe bij Movimento en heeft zich de laatste jaren verdiept in het Quantum Denken. Zij meent dat dit de snelste weg is om je blokkades en beperkende gedachten te overwinnen en te worden wie je werkelijk bent en het leven te creƫren waar jij van droomt. Ze schreef haar eerste boek met een super effectieve methode die jou helpt om jouw beste zelf te worden, jouw Quantum I.

Stel jij wilt gezond zijn, fit, jong, gelukkig, vervuld en succesvol. In het gratis Quantum I Portaal waar je toegang toe hebt na het lezen van het boek staan super praktische oefeningen die jou helpen jouw leerritme te vinden, intenties te zetten, talenten te downloaden en blokkades weg te tappen met de vijf elementen. Speciaal voor alle leerstijlen zijn er audio's, cheat sheets en video's. Leren, groeien en veranderen was nooit eerder zo eenvoudig en zo doeltreffend. Doe dit samen met je partner of je geliefden. Je leven zal namelijk nooit meer hetzelfde zijn. Je zult meer synchroniciteit ervaren en een gevoel dat je in de flow bent en steeds meer kansen op je pad krijgen. Veel gehoorde reactie: "Het boek is eenvoudig leesbaar. Het is alsof Merel tegen je praat! Dit lees ik zo uit. Wat een fijn lettertype!"
Je kunt Van IQ naar QI nu al aanschaffen bij Boekhandel van Atten te Berkel en Rodenrijs en Muilenberg te Bleiswijk en vanaf oktober op www.selfenizer.nl. Hier is naast het fysieke boek ook het e-book en audiobook verkrijgbaar. Als je eerst wilt proberen, download dan het gratis Voorproefje!