Paolo’s pizza smaakt als geen ander

Berkel en Rodenrijs – Waar gingen toch al die vrolijk langs de Noordeindseweg fietsende Lansingerlanders zowel vrijdag, zaterdag als zondag naar toe? Al snel werd duidelijk dat ze Italiaans gingen genieten bij Fattoria Naturale waar ze werden welkom geheten door pizzabakker Paolo.

De tuin van het Italiaanse restaurant was compleet ingericht met gezellige zitjes; zowel in de schaduw als in de zon. Een apart deel ervan was echter gereserveerd voor de speciaal uit Italië overgekomen pizzabakker Paolo die, verspreid over de drie avonden, een kleine vierhonderd gasten in alle leeftijden verraste met zijn ter plaatse vers en in de steenovens gebakken pizza’s. De smaak was onvervalst Italiaans, maar ook de sfeer en de temperatuur. Hele gezinnen, families, vrienden, niemand leek haast te hebben en iedereen genoot. Ook van de voorgerechten en het versgedraaide Italiaanse ijs. Voor even een pop-up restaurant met een authentieke Italiaanse atmosfera!