Spaarcampagne PLUS brengt Meneer de Uil tot leven

Bergschenhoek – Kinderen kunnen vanaf 24 februari eigen fabeltjes ontwikkelen met gespaarde handpoppen, bijbehorende poppenkast en voorleesboekjes van de Fabeltjeskrant. PLUS Koelhuis in Bergschenhoek is een spaarcampagne gestart rond de populairste kinderserie aller tijden.

Onze lieve kijkbuiskinderen sparen daarbij voor Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Willem Bever. PLUS viert op deze manier de 50ste verjaardag van de Fabeltjeskrant.
Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de consument een spaarzegel. Bij 18 zegels is de spaarkaart vol en ontvangen de PLUS-klanten een gratis handpop van een Fabeltjeskrantfiguur naar keuze. Daarbij is er voor € 2,99 een tafelformaat poppenkast te koop, zodat de kinderen hun eigen fabeltje in een echt poppentheater thuis kunnen opvoeren. Voor extra inspiratie zijn bij wisselende actieproducten een viertal voorleesboekjes beschikbaar. Bij PLUS Koelhuis worden verder nog feestelijke activiteiten in de sfeer van de Fabeltjeskrant georganiseerd, zoals een knutselmiddag, een kleurwedstrijd en schminksessie.
De meest creatieve kinderen maken kans op een iPad Mini. Daarvoor zenden zij hun gefilmde theaterstukken in via de PLUS Actiesite. Een jury onder leiding van Meneer de Uil kiest uit de inzendingen drie winnaars. Ga voor meer informatie over de spaarcampagne naar: www.plus.nl/fabeltjeskrant.