Lifestyle event met lokale ondernemers

Bergschenhoek - Esther Broekman en Marianne van Nes zijn collega's die jarenlang hebben samengewerkt in de hectiek van een dameskleding groothandel. De samenwerking stopte maar deze BCF's (Best Collegues Forever) hebben elkaar weer gevonden en organiseren in samenwerking met een aantal lokale ondernemers op dinsdag 4 december een Lifestyle event bij Brasserie Josephine.

BCF Fashion and Events doet waar ze goed in is: het organiseren van leuke mode- en lifestyle events met mede-ondernemers. Zo ook dinsdag 4 december, aanvang 20.00 uur, bij Brasserie Josephine in het centrum van Bergschenhoek.
Iedere ondernemer in zijn eigen branche vult de andere ondernemer aan. Fun Fashion Food and Friends, waarbij Fashion de branche van Esther en Marianne is. Zij tonen items uit Frankrijk en Italië aangevuld met Nederlandse en Duitse merken.
In samenwerking met de Brasserie, Rob Business + Casual en The Naillounge een heerlijke avond met dames- en heren(!)kleding, sieraden, cadeauartikelen en heerlijke wine and bites van Brasserie Josephine.
Aanmelden kan via info@bcffashionandevents.nl.
Voor de aanmelders ligt een goodiebag klaar met in één van de goodiebags een waardebon van € 50,- voor een IXXXI ring.