Laat je interviewen over je jeugd voor vernieuwde rubriek

Lansingerland - Hoe vaak vertel jij over je jeugd? Er zijn verhalen genoeg te vertellen; over het gezin waaruit je komt, de omgeving waarin je opgroeide en de basisschool waarop je zat bijvoorbeeld. Maak een deel van die verhalen tastbaar door je te laten interviewen door Marloes Nuijten voor de nieuwe rubriek in De Heraut: Mijn jeugd.

Marloes is voormalig journalist en werkte tien jaar lang voor verschillende kranten en tijdschriften. In 2020 richtte Marloes het familiebedrijf www.mijndeelboek.nl op. Met behulp van Deelboek schrijf je een boek over je leven om je verhalen te kunnen delen met je kinderen. Zo weten zij wat jou en daarmee hen gevormd heeft en worden verhalen tastbaar.

'Mijn jeugd'

De afgelopen anderhalf jaar interviewde Marloes voor rubriek 'Geboren & Getogen in De Heraut verschillende mensen over hun kindertijd, opleiding en werk en de liefde. Vanaf nu zal de rubriek zich richten op enkel de kindertijd en kun je je zeker ook aanmelden als je niet in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk bent geboren, maar hier nu wel woont. De nieuwe naam van de rubriek wordt 'Mijn jeugd'.
Je kunt je aanmelden bij Marloes Nuijten via marloes@mijndeelboek.nl of mail naar Annette Docter van De Heraut via redactie@de-heraut.nl .