SeniorWeb Themamaand ‘Bescherm uw waardevolle bestanden’

Lansingerland - Maart is de themamaand ‘Bescherm uw waardevolle bestanden’ en SeniorWeb organiseert in dit kader in samenwerking met de Bibliotheek Oostland een aantal interessante activiteiten.

Veel mensen weten dat het maken van een reservekopie van belangrijke bestanden verstandig is. Maar ze weten niet goed hoe het moet of hebben het nog niet goed ingeregeld. Tijdens de themamaand biedt SeniorWeb Lansingerland hulp bij het back-uppen van computerbestanden en bestanden op smartphones. Zowel iPhones als Android-telefoons komen hierbij aan bod. Wie een overzicht wil van de verschillende mogelijkheden komt naar een van de volgende miniworkshops.

Overzicht workshops

- woensdagmorgen 13 maart: miniworkshop back-ups maken van bestanden op uw Windows computer.

- woensdagmorgen 27 maart: miniworkshop back-ups maken van bestanden op uw Android telefoon en tablet.

- woensdagmorgen 3 april: miniworkshop back-ups maken van bestanden op uw iPhone, iPad en iMac van Apple.

- woensdagmorgen 10 april: miniworkshop bestanden opslaan in de Cloud met een overzicht van de verschillende clouddiensten waar u gebruik van kunt maken.

Locatie: Bibliotheek vestiging Bleiswijk, ’t Web, Nachtegaallaan 1. Aanvang 10.00 uur.
Aanmelden is verplicht.
Vul het aanmeldingsformulier in op de website van de Bibliotheek Oostland, https://www.bibliotheekoostland.nl/backups of stuur een mail naar seniorweblansingerland@gmail.com en vermeld daarin welke activiteit(en) u bij wilt wonen.
U kunt zich voor meerdere miniworkshops aanmelden. Per workshop betaalt u € 5,-. U betaalt bij aanvang van de miniworkshop.