Cas Lamens en ANWB slaan handen ineen

Private Lease Deals op alle Nissan-modellen

Berkel en Rodenrijs - Nissan-dealer Cas Lamens maakt zorgeloos autorijden tijdelijk extra voordelig. Het autobedrijf in Berkel en Rodenrijs doet dat met ANWB Private Lease Deals voor alle Nissan-modellen. Wij spraken verkoopleider John Lammers over deze samenwerking.

“Privé leasen via de ANWB betekent autorijden voor een vast en laag maandbedrag, waarin alles geregeld is”, licht John toe. “Verzekering, wegenbelasting, reparaties, banden, onderhoud en natuurlijk ANWB Wegenwacht. Dat biedt financiële zekerheid en de klant hoeft alleen nog maar te tanken of op te laden. Zorgeloos genieten van een gloednieuwe Nissan, met keuze uit alle modellen, al vanaf € 359 per maand.”
John doelt onder meer op de Nissan Juke, de coupé crossover die leverbaar is met benzinemotor of hybride-aandrijving met standaard automaat. Een slag groter is de Nissan Qashqai, de ultieme crossover in Mild-Hybrid en e-POWER uitvoering. Eveneens door e-POWER aangedreven levert Cas Lamens de Nissan X-Trail, gezins-SUV met tot zeven zitplaatsen. Voor wie volledig elektrisch wil rijden zijn er de Nissan LEAF en Nissan ARIYA. Alle modellen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar.
Cas Lamens en de ANWB vormen een sterke combinatie. Het autobedrijf bestaat al 50 jaar, veranderde nooit van adres en nooit van opvatting over dienstverlening. Kwaliteit staat voorop en de medewerkers willen niets liever dan klanten die zonder zorgen kunnen rijden. Dat is ook de insteek van de ANWB, met koninklijk predicaat, een klanttevredenheidsscore van 9 en al drie keer op rij de beste in Private Lease.
John Lammers, tot slot: “Wij nodigen iedereen uit voor een proefrit in een nieuwe Nissan en een maatwerk offerte. We hebben speciale proefrijdagen op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 februari en de ANWB Private Lease Deals zijn geldig tot en met 10 maart 2024.”
Cas Lamens, Rodenrijseweg 57, 2651 BN Berkel en Rodenrijs, tel. 010 - 511 23 99, website caslamens.nl.