Met inderdaad gekromde tenen heb ik het stuk gelezen in De Heraut - voorpagina - van 17 januari. De hele reinigingstoestand in Lansingerland is gewoon een drama. Waar je ook kijkt bij de ondergrondse containers, er ligt altijd veel vuil NAAST de bakken. Glasbakken, houd daar maar over op, die puilen gelijk na legen alweer uit. Het blijkt, dat in deze maatschappij de mensen er helemaal niet mee om kunnen gaan. Het is puur asociaal gedrag.
Ook het aantal keren legen van je container klopt meer niet dan wel. Je moet er zelf een naslag van bijhouden, want je wordt getild waar je bij staat. Al die mooie verhalen van de desbetreffende wethouder, het is alleen maar geldklopperij. En je zal maar naast zo n container wonen, zoals in de Julianastraat in Berkel. Niks overleg, gewoon onder je kamer. Het is een kwestie van tijd dat de ratten er lopen van de nabij gelegen sloot.
Het spelletje van 3B Wonen is helemaal te erg voor woorden. Mooie beloftes, maar nu in de krant lezen dat de mensen NIET gehoord worden. Aan het lijntje houden heet zoiets.
Gemeente en 3B Wonen zijn niet elkaars vrienden, zacht gezegd, en daar zijn de mensen de dupe van.
Ook plastic hangt nu nog overal. Het is vreselijk als je ziet hoeveel mensen de zakken gewoon naar buiten gooien in plaats van de avond ervoor. Oud papier idem, niemand weet hoe of wat.
Onze gemeente verpaupert helaas, gewoon omdat er een beleid geldt dat de gemeente goed uitkomt en geld oplevert, maar in de praktijk, drama, met hoofdletter D.
En dan hebben we het nog niet over het gedrag van de mensen.

B. Oranje