Zonnige presentatie bij Verbakel Mode

Bleiswijk – De zon stond zaterdag 21 april hoog aan de hemel tijdens de door Verbakel Mode georganiseerde Modeshow van de Frank Walder voorjaars- en zomercollectie. Een leuke bijkomstigheid, maar ook een goede inspiratie voor een groot aantal belangstellenden om een kijkje te komen nemen.

Trees Borkus-Henskens

De hele dag toonde een mannequin tal van leuke combinaties. Lente en zomer laten veel kleur zien en mede daardoor zijn de combinaties onuitputtelijk. Met veel bloemenprints, strepen, kleurcombinaties, leuke jurkjes, broeken, blousjes, vesten, jasjes, tops. En dat alles mooi te combineren met bijpassende accessoires als sjaals, tassen, een ketting of sportieve schoenen van Esprit.
Naast de uitgebreide en mooie collectie van Frank Walder konden de bezoekers tevens een goede indruk krijgen van de andere merken die in de rekken en op de schappen bij Verbakel Mode worden gepresenteerd. Van Gerry Weber, Edition, Esprit, Anotherwoman, Angels, Roberto Sarto en Dreamstar. Samen met een goed advies van de medewerkers en een kopje koffie is het een feest om een kijkje te gaan nemen en je te laten verrassen door het aanbod en de leuke collecties.