Familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar

Cor Olie Recreatie al jaren een begrip in de wereld van recreatie en vrije tijd

Bergschenhoek - Cor Olie is dé kampeerspeciaalzaak voor alles wat met kamperen en recreatie te maken heeft. De bekende onderneming uit Bergschenhoek verkoopt nieuwe en gebruikte campers en caravans. Verschillende modellen zijn nog voor de zomer leverbaar met aantrekkelijke actieprijzen. Daarnaast heeft Cor Olie een camperverhuurservice met eveneens een ruime keuze. Bovendien is in de kampeershop van 800 m2 letterlijk alles te verkrijgen wat maar enigszins met kamperen te maken heeft.

Carlo en Hellen Olie zijn zelf enthousiaste kampeerders. Eerst jarenlang met een caravan en de laatste jaren met een camper. Hun enthousiasme en ervaringen delen ze graag met hun klanten. Niet alleen geven ze tips over de camper of caravan maar ook over de verschillende mogelijkheden van bijvoorbeeld bijzondere camperplaatsen en wat er allemaal nodig is voor een geslaagde kampeervakantie.
In de ruime showroom en op het grote buitenterrein zijn diverse compacte buscampers en halfintegraal-campers te bewonderen waaronder de nieuwe Knaus Van-ti Plus op VW Crafter chassis, voorzien van het platinum selection pakket met navigatie, camera, automaat, 180 pk en die ook als 4wheel-drive uitvoering uit voorraad leverbaar is. Nieuw is de Knaus Tourer Van 500, VW T.6 Bulli. Deze compacte camper van nog geen 6 meter lang heeft door zijn innovatieve ontwerp de prijs ‘halfintegraal camper van het jaar 2023’ van de NKC gewonnen en is tegen een speciale introductieprijs uit voorraad leverbaar.

Werkplaats en kampeerwinkel

In de moderne werkplaats kunnen de klanten terecht voor onderhoud en reparaties aan camper en caravan. De werkplaats is gespecialiseerd in alle onderhoud en reparatie. Er staat een enthousiast en ervaren team voor u klaar dat door de nog steeds groeiende vraag nog wel een extra monteur zou kunnen gebruiken, zegt Carlo Olie.
Cor Olie Recreatie is een officieel Bovag-gecertificeerd schadeherstelbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Naast onderhoud en reparatie heeft men de kennis en de mogelijkheden voor het verrichten van werkzaamheden zoals op- en inbouwen van luchtvering, trekhaken, movers, zonnepanelen, energiesystemen, fietsendragers, luifels, levelsystemen en airco’s. De medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor uw caravan of camper. Mocht u een airco voor de camper of caravan willen aanschaffen, dan is het nu de tijd om een afspraak in te plannen. Er zijn momenteel diverse scherp geprijsde aanbiedingen uit voorraad leverbaar. De werkplaatsplekken lopen inmiddels wel aardig vol dus wilt u voor de zomer nog een airco of ander accessoire laten plaatsen dan is het handig om hier alvast een afspraak voor te maken.
In de uitgebreide kampeerwinkel is van alles te krijgen wat met kamperen te maken heeft, maar denk ook aan bijvoorbeeld strandartikelen, fietsendragers, portable airco’s en gasflessen.
Een goede voorbereiding op de vakantie begint vaak met een bezoek aan Cor Olie Recreatie.

Cor Olie Recreatie is gevestigd aan Weg en Bos 1, 2661 DG Bergschenhoek, tel. 010-5217118, www.corolie.nl, mailadres info@corolie.nl.