Bingo jongerenvereniging Aardewerk groot succes

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 25 maart organiseerde Aardewerk, de jongerenvereniging van de dorpskerk, een bingoavond die tot doel had om geld op te halen voor Stichting Timon. De avond was met een opbrengst van € 1.750 een groot succes.

De bingoavond vond plaats in zalencentrum Rehoboth. Er hadden zich 85 mensen opgegeven, waarvan ook bijna iedereen gekomen is, een mooie opkomst dus. Een medewerker van Stichting Timon opende de avond en legde uit waar het geld naar toe gaat en wat voor werk zij doet in één van de opvanghuizen in Schiebroek. De stichting helpt wanneer er problemen zijn bij het opgroeien en opvoeden van kinderen. Zij werken aan het herstel van het gezin.
Na deze opening begon de bingo, maar moest er natuurlijk eerst warmgedraaid worden. Bas Metselaar had een warming-up voorbereid om te zorgen dat er geen onverwachtse blessures bij de bingoavond zouden optreden. Onderdeel van deze warming-up was dan ook de oefening “bingomolen draaien”. Nadat iedereen goed warm was, mochten de bingohosten beginnen met het draaien. Ieke Wijnia draaide aan de molen en Bas Metselaar riep de getallen om, je kon zien dat het duo geoefend had.
Uiteindelijk werd dan ook de eerste ‘Bingo’ door de zaal geroepen. Bij een juiste bingo waren er ook mooie prijzen geregeld mede dankzij sponsoren. Eén van deze mooie prijzen was een fotoshoot van Siemworks, die ook voor dit evenement de foto’s verzorgde. Daarnaast waren er prijzen te winnen van BySigrid, die voor de prachtige versiering van de zaal had gezorgd. Overige prijzen kwamen vanuit Artistieke, Wijnhandel van Vianen, Seven Days Store, Muller & Co, de Snoepexpress, de Wereldwinkel, Boekhandel Janneke en Bloemenboyd.
Tussen de rondes door waren er muzikale intermezzo’s, verzorgd door de band double U. Artist Ieke gaf een goochelshow die voor een goede glimlach op het gezicht van de bingospelers zorgde.
Tijdens het spelen van de bingo werden aan de tafels drankjes en hapjes verkocht, de winst hierop ging ook naar het goede doel. Al met al een enorm geslaagde avond met een mooie opbrengst.